Työelämän speed-dating

Työvoimatarvetta? Tule tapaamaan nuoria osaajia!

Työelämän speed dating -tapahtumassa yritykset ja osaajat kohtaavat toisensa.

Knowhow-messuilla järjestetään tänä vuonna Työelämän speed-dating (pikatreffit) to 23.11 klo 9–15 Botniahallissa.

Työelämän speed-dating järjestetään siten, että yritykset ja opiskelijat/työnhakijat saavat kohdata toisensa lyhyiden, noin 10 min. tapaamisten aikana. Yritykset voivat kertoa toiminnastaan ja tarjolla olevista työ- tai harjoittelupaikoista sekä suorittaa lyhyitä haastatteluita kahdenkeskisissä tapaamisissa.

Tapahtumaan kutsutaan alueen 2. asteen oppilaitoksien ja korkeakoulujen opiskelijoita sekä alueen työnhakijoita.

Yrityksenne voi osallistua speed-dating tapahtumaan, vaikkei teillä juuri nyt olisikaan akuuttia rekrytointitarvetta, tai jos vasta harkitsette harjoittelu- tai työpaikkojen tarjoamista ensi kesälle. Teillä on myös mahdollisuus osallistua tapahtumaan vain osan päivästä, eli paikallaolo klo 9-15 ei ole välttämätöntä.

Mukaan lähteville Pohjanmaan alueen yrityksille osallistuminen on täysin maksutonta (sekä muille Knowhow-messujen näytteilleasettajille), sillä Pohjanmaan ELY-keskus ja Pohjanmaan TE-toimisto kustan-tavat speed-dating tapahtumasta aiheutuvat kulut. Knowhow-messuilla speed-dating tapahtumaa koordinoi Ohjaamo Pohjanmaa.

Pyydämme sitovat ilmoittautumiset yrityksestänne mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään perjantaina 17.11

» Ilmoittaudu 

Mukana olevat yritykset

Yhteistyöterveisin,

Ohjaamo Pohjanmaa, Pohjanmaan ELY-keskus, Pohjanmaan TE-toimisto, Pohjanmaan Expo, VASEK, Rannikko-Pohjanmaan yrittäjät sekä Österbottens Företagarförening

Kysymyksia? Ota yhteyttä: Petra Långfors / petra.langfors@pohjanmaanexpo.fi / 0400 969 549

kh17 speeddating 14